Först bland sökresultaten

De flesta företag vet idag om hur viktigt det är med marknadsföring, medan få vet hur de ska gå tillväga. Även om du är duktig på SEO kan det vara svårt att få en nystartad hemsida att synas bland sökresultaten. Idag syns nämligen enbart de mest pålitliga och etablerade företagen, vilket innebär att små företag kan få svårt att synas.

Med hjälp av WordPress Wincher kan dock även du synas. Detta program hjälper dig nämligen att välja rätt sökord. Det tillåter dig även att addera hur många sökord du vill som är relevanta till din hemsida. Tveka inte med att ladda ned Wincher.

This entry was posted on Wednesday, August 19th, 2015 at 12:01 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply